Home Blog Over ons Tafels op maat Webshop
Mijn account Winkelwagen Contact

Jouw tafel op maat gemaakt! Met volle aandacht voor duurzame kwaliteit! Full-service thuis afgeleverd!

handgemaakte

tafels op maat

Tafels op Maat

Robuuste kwaliteitstafels, handgemaakt in onze eigen meubelmakerij

Jij bent op zoek naar de ideale tafel! Een tafel waar je ‘s morgens je kopje koffie drinkt  en ’s avonds heerlijk uitgebreid aan eet met je familie en vrienden!  Een tafel waar je 100 jaar mee kan doen. Stel je voor dat je zoektocht snel voorbij kan zijn! Hier ben je aan het juiste adres, want wij maken in een klein team, jouw tafel op maat: precies zoals jij hem hebben wilt!

 

Wij werken met verschillende soorten massief eikenhout en staal, en maken met grote zorg solide, duurzame tafels met een moderne uitstraling.  Laat je in ons lookbook hieronder inspireren door de verschillende mogelijkheden, en ontwerp je tafel via de module ‘stel je eigen tafel samen’.

De tafels worden persoonlijk afgeleverd en gemonteerd op locatie*.

Wil je de tafels eens in het echt bekijken? Bezoek dan eens de showroom bij Loods5 in Amersfoort. Hiervoor kun je speciaal met ons een afspraak maken.

*Aflevering op begane grond of in overleg. 

Lookbook

Robuust eiken

Boomstam

Rustiek eiken

Eiken gebinten met V-groef

Eiken wagondelen

Eiken ROND 50mm dik

Eiken ROND 40mm dik

Rustiek eiken ovaal

" Wij zijn super blij met onze tafel. Rond 150cm, echt een mooi meubelstukkie. Tnx LijnM! "

Michiel

" Wij hebben nu al een jaar of 2 een tafel van microbeton en zijn erg tevreden met hoe deze in gebruik is. Lekker stoer en hij blijft netjes! "

Marleen

" Prachtige blikvangers, de ronde tafel is echt t middelpunt van de kamer! "

Bram

" Wat een fijne service heeft Lijn M. Voor mij is er speciaal een bankje op maat gemaakt, zowel de tafel als het bankje bevallen erg goed:). "

Amanda

" Wat een ontzettend mooie tafel!! Mooi eikenhout, prachtige witte kokerpoot. We zijn hier erg tevreden over. "

Elisa

" Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe tafel! Prima levering en een goede klantenservice waarbij al onze vragen snel + goed zijn beantwoord "

de Mulder

" Wij zijn super blij met onze tafel! Erg mooi afgewerkt, hele mooie kwaliteit en bezorging en service was top! Lijn M bedankt! "

Fam. de Gouw

" de tafel is prachtig!! we zijn er super blij mee, bedankt! "

jessica nagtzaam

" Prettige communicatie, goede service en vooral een top product van zeer mooie kwaliteit! Wij zijn ontzettend blij met de tafel + bankje! "

Michelle

" Wij zijn superblij met onze tafel, hij is nog mooier dan we ons hadden voorgesteld. Elke dag genieten! "

Jessica

" Onze nieuwe tafel is echt geweldig! Na een grondige verbouwing van onze huiskamer/keuken maakte deze tafel de herinrichting compleet! "

Robert Schwarts

" Door de XL poot lijkt onze boomstamtafel te zweven. Heel stoer voor zo een robuuste tafel die heel vriendelijk oogt. "

Sjoerd

" Prachtige robuuste boomstamtafel waarvan we al goed genieten met familie & vrienden. Prijskwaliteit is top! Dank voor de hele goede service! "

Rene & Sanne

" Ontzettend blij met onze prachtige op maat gemaakte eettafel en bartafel! Uitstekende service van lijn M. Kortom een aanrader! "

Cindy de Wit

Meubelmakerij

design: Inzpire Design & Communicatie
webdevelopment: Haagen Internet