Home Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)* Standaard verzendkosten € 4,95 (Post.nl)*

< Terug

Lijn M Blog

Summerloving!

Datum:

25 April 2016

Auteur:

Marleen Lubbertsen

4949 views
0 reacties

Summerloving!

Hmm.. we love summer! Ja, wie niet? We hebben er al een beetje aan kunnen snuffelen, al wordt het gezellige lenteweer alweer ruw verstoord door heftige hagel en driftbuien van boven. Gelukkig drijven de wolkjes wel eens weg, en gaat het zonnebrilletje op.

Case, wat doen we met de tuin? Inspiratie genoeg via de social media kanalen, ik word er een beetje hebberig van! Ik ben aangestoken! Dit jaar gaan we de Annabelles eruit rukken, bij elke zomerstorm liggen ze toch weer plat. Ja, dit jaar gaan we voor grassen, lavendel en vooral: geen kleur! Nou ja, lavendel is wel paars natuurlijk. Okee, alle verlengstukken van grijs zijn toegestaan, ik vind dat grijzige paars daar ook bij horen.  Dus dat! Ik heb gewoon zin in sereniteit. Niets uitbundigs, dat zijn wij zelf al genoeg.

  

Ik zie zo voor me, nieuwe borders, een beetje hoogte en vooral veel groen en grijs! Misschien zelfs wat kamerplanten naar buiten. Ja, we komen natuurlijk uit die botanische trend voor binnen, dus plantengroen zat!

Vorig jaar had ik mijn oog al laten vallen op de buitenstoeltjes van Loods5. Schommel-draad-stoeltjes! Balen dus dat ze er niet meer waren toen ik manlief voor zijn verjaardag wilde verrassen. Loslaten dan maar. Mooi niet! Dolblij was ik dan ook toen ik ze in het magazijn weer tegenkwam dit voorjaar. Ze komen gewoon terug! Blijkbaar een succesverhaal, en dat moet ook wel voor dat geld. Leuk stoeltje, leuk prijsje. (Check hier, nieuwsgierigerds ;-)!

Natuurlijk moet de keuze gaan vallen op zwart of wit. Beetje diepte of lekker fris? Nog even spannend! Even af laten hangen van de plantjes? Checken wat de tuin nog nodig heeft aan het einde van de rit? Ik weet niet of ik zo lang kan wachten. Wil immers niet dat ze weer weg zijn! Hou jullie op de hoogte via Instagram natuurlijk!  

Ik zie al voor me, wuivende grassen, lichte, frisse natuurkleuren, hippe stoeltjes, en .. een tuinkleed! Ook een trendje die ik vorig jaar al in een fatsoenlijke ‘geen-kleur’ wilde scoren. Niet dus! Alleen felle kleurtjes! Maar weet je, felle kleurtjes en ik zijn gewoon geen vriendjes!

Goed nieuws! Yeah! Me, and we, so happy! We hebben zwart-witte tuinkleden gespot en ingekocht! De 2e ronde ligt al bij Loods5 in onze hal-unit. Ze vliegen weg! Een vliegend tapijt dus eigenlijk ;)!  Heel leuk, we hebben ervoor gekozen om beide printjes te verkopen. De Perzische en grafische variant. De Pers voor de wat romantischer klant en de grafische voor de liefhebber van de moderne stijl. Zelf neig ik met mijn eeuwige trendstreven naar de grafische variant, maar.. er is een soort natuur die mij trekt naar de sierlijker soort! Misschien is dat toch meer mijn tuin-ding. Misschien heeft het te maken met warmte en gezelligheid. Wie het weet mag het zeggen.

Okee, -> hier dan. De directe link naar de plastic kleedjes online.

  

Inspireer ik jullie nu ook? Ik onthoud jullie nog even de foto’s van onze huidige tuin. Deze  is momenteel niet erg fotogeniek. Maar misschien, als jullie het wat vinden, zal ik een blogje bijhouden over het verloop. Ideetje? Hier alvast wat plaatjes via Pinterest die mij inspireren.

   

Nu fingers crossed op mooi weer!

Tot snel!

Groetjes Marleen.

Like Tweet

Plaats reactieJe reactie wordt beoordeeld vóór plaatsing
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar gemaakt

Plaats reactie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App