Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Gast Blog

Stage bij Lijn M

Datum:

10 Maart 2016

Auteur:

Elisa Rijsemus

2830 views
0 reacties

Haii!

Ik ben Elisa en studente aan het Cibap en volg daar de opleiding ‘ruimtelijk interieur vormgeving’. Duidelijk bij deze keuze opleiding werd: ik hou erg van interieur! Styling, bepalen van interieur in een ruimte, het inrichten van een ruimte. Ik vind alles geweldig. Daarom wilde ik graag als eerste stage, stage lopen bij lijn M, ik bedoel: ze hebben echt té leuke spulletjes! Daar zou ik mij prima een half jaar lang kunnen vermaken!

En ja hoor, gelukkig werd ik aangenomen.

Ik heb daar een geweldig leuke tijd gehad, een half jaar lang.  Natuurlijk niet alleen leuk, maar ik heb er ook veel geleerd. Onder andere om een ontwerp te maken voor een echte opdrachtgever! Super tof was dat!

Samen met Marleen hebben we gekeken hoe we het aan gingen pakken en uiteindelijk heb ik het plan zelf in een 3D programma gezet zodat het beeld duidelijk werd voor de klant. Ze waren direct enthousiast en na een paar kleine aanpassingen was het rond: het zou er komen! Een ontwerp waar ik aan heb mogen bijdragen word echt uitgevoerd! Dat is echt heel tof om als student te mogen zeggen.

En ja hoor na een paar maandjes kreeg ik een kaartje, de opening van de vernieuwde delicatessenwinkel, Domburg in Putten! Op de dag van de opening heb ik mijn ogen uitgekeken! Het leek echt op het ontwerp dat we hadden gemaakt! Bijna ongelofelijk. Ik voelde mij best trots! En  daarbij was ik zo blij dat Marleen mij deze kans ook gunde! Kortom een super tijd gehad!

Liefs Elisa

   

    

 

 

Elisa heeft vorig jaar van januari tot juni bij ons stage gelopen. Onze eerste stagiaire! Elke dag kwam ze het hele eind vanuit Apeldoorn naar Harderwijk met de trein om ons bij te staan. Samen met Elisa zijn we onze cactusmarkten begonnen, hebben we op zaterdag lekkere hapjes en drankjes uitgedeeld aan de klanten en hebben we tussendoor wat opdrachtjes gedaan. Elisa is een superhulp!

 

Like Tweet

Plaats reactieJe reactie wordt beoordeeld vóór plaatsing
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar gemaakt

Plaats reactie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.