Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Nieuws

Toffe trendy kerstpakketten nu te bestellen!

Datum:

31 Oktober 2016

--------------------------------------------------------------------------------------

Zie hier, de kerstpakketten voor dames én heren van 2016!

Juweeltjes, vinden wij zelf. We hebben dit jaar echt ons best gedaan in te pakken om uit te pakken ;).

Dozen met een stijlvol uiterlijk, een zwart-wit papier en een 2-kleurig geknoopt touw met daaraan een winters label waar jij je wens op kunt schrijven. De items leggen we in een zacht bedje van houtwol met een trendy winters vloeipapier om de inhoud te beschermen.

 

Relatiegeschenken kunnen soms een wat stoffige verzameling van producten zijn. Ze kunnen wat 'standaard' aan doen, met de sterretjes en boompjes verpakkingen. Het is ook niemand vreemd dat je de oude blikken uit je voorraadkast van het jaar ervoor weggooit om plaats te maken voor de nieuwe soort.

Hoe zonde is dat? Er is aandacht voor geweest, iemand heeft de moeite genomend dit uit te zoeken en er nog geld voor betaald ook. Voor ons was dit inspiratie om dit jaar geen items meer te doen die specifiek om kerst draaien. De producten die je kunt kiezen om erin te laten verpakken zijn ook leuk voor en na de kerst. Je zou zelfs kunnen kiezen wanneer je ze iemand cadeau doet!

We hebben het makkelijk gemaakt voor de Sinterklazen en Kerstmannen (en vrouwen), we hebben namelijk al een aantal pakketten samengesteld. Natuurlijk kunnen we hier nog aan schrappen en toevoegen. Maar de basis komt helder over. Een  tijdloos zwart-wit pakket, met trendy verwennerijen. Zelf de chocolo in het pakket is hip, en door de kleuren een allemans-vriendje.

 

Qua budget kunnen we ook alle kanten op. Wijkt het af van jouw vrijgestelde budget, neem gewoon even contact op wat we als variant kunnen maken. (Nu nog..)mogelijkheden genoeg!

Wees er elk geval op tijd bij. Je kunt dan nog kiezen in een aflevermoment, en je keuze uit producten is nog lekker ruim.

Natuurlijk is er ook ruimte voor 1 of 2 pakketten, deze kun je zelfs direct bestellen in de webshop. Want.. natuurlijk is zo'n pakketje niet alleen zakelijk leuk, maar ook privé, voor moeder of schoonmoeder, je interieurverzorgster of je beste vriendin.

Anyway, je merkt het wel, wij zijn enthousiast! Wij hopen dat jij dat ook wordt als je ze bekijkt. Vind een greep uit de opties in onze webshop, en mochten er vragen zijn, bel of mail gerust!

Relatiegeschenken vindt je --> HIER <--

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.