Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Nieuws

Yeah! Welkom op onze nieuwe website!

Datum:

16 Maart 2016

Yeah! De nieuwe website is opgeleverd!

Trots is het woord. Eindelijk is de website zoals wij die hebben willen. Thanks to Michiel Haagen van Haageninternet.nl is onze maatwerk website ineens SNEL, enorm handig om te doe-het-zelven achter de schermen,linkt nu alles met elkaar en staat alles precies op de juiste plaats!

Natuurlijk past een beetje maat- en handwerk gewoon bij ons. Waar wij zelf alles met de hand doen en lekker flexibel willen zijn, moet de website daar natuurlijk bij horen. Precies zoals wij willen werken, werkt de website nu ook. Nu zelfs met een handige nieuwe meubelmodule waar je straks echt even naar moet kijken! Je stelt nu zelf je tafel samen, kies blad, poot en maat en je vraagt heel snel een offerte aan van jouw persoonlijke ontwerp! Je kunt hier zelfs je partner in CC-en!

Naast dat het allemaal lekker werkt, houden wij natuurlijk enorm van het design! Inzpire heeft ons daarin precies aangevoeld! De kernwoorden waren: ‘clean’, ‘ambacht’ en ‘beleving’. Wij willen dat je het offline winkelgevoel ook ervaart als je bij ons online shopt. Nou, volgens ons is dit aardig gelukt; we love it! Je moet zo ook echt even de webshop uitchecken, hierin kun je ín de sfeerslider coole productjes shoppen!

Nu is het aan jou om er eens lekker doorheen te neuzen, door te klikken en te ervaren. Laat je weten wat je ervan vindt?

Wij zijn happy! Thanks Michiel, Corina en Jaap!

Groetjes team Lijn M.

 

 

www.haageninternet.nl

 

 

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.