Home Blog Over ons Tafels op maat Webshop
Mijn account Winkelwagen Contact

Veilig betalen met iDeal GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)* Standaard verzendkosten € 4,95 (Post.nl)*

even

kennis maken

Over ons

Hippe verkooppunten bij Loods 5

Natúúrlijk ken jij Loods5! Loods5 is al jaren een begrip in interieurland. Binnen Loods5 Amersfoort en Sliedrecht verkopen wij in 3 verschillende units onze hippe accessoires en stoere meubels. Hier shop je gerust de hele dag, en dan is natuurlijk het kunstje om ons te herkennen! Maar als je ons volgt, moet dat no problem zijn! Vind hier meer..

Ga naar onze verkooppunten

Team Lijn M

Naast 'the creators' is daar nog in ons kleine team: Petyre! Zij werkt vaste momenten in de week en kom je tegen in de showrooms bij Loods5! Op zaterdag is ze in Amersfoort aanwezig om advies te geven over jouw tafel-op-maat. Petyre is een vrolijkerd, en rap van tong, en vooral een echte gastvrouw.  

 

 

Het bedrijf Lijn M

Wij houden bij Lijn M van flexibel, snel en persoonlijk werken! Bij ons krijg je veel persoonlijk contact, snelle reacties op je vragen en is het laagdrempelig mogelijk een afspraak te organiseren. Wij volgen de interieurtrends op de voet, en dat reflecteert dan ook weer in onze collecties! Onze showrooms houden wij wekelijks, dan wel dagelijks bij om jou van ultiem oogplezier te voorzien! Wil je meer weten over Lijn M? Lees dan hier verder..

Onze historie

Meet the creators

Dit is míjn passie! Mij tref je aan de voorkant. Ik help je bij het uitzoeken van je ideale tafel of de perfecte styling. Mijn werk is elke dag een feestje! Jou wil ik ook deze ervaring geven door je zo goed mogelijk te helpen en je aankoop feestelijk in te pakken! Kijk lekker rond, enjoy!

Marleen

Geen moment heb ik spijt gehad van de beslissing om voltijds de werkplaats te bemannen en elke dag de mooiste massief eiken tafels te maken. Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven..

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie
webdevelopment: Haagen Internet