Home Blog Over ons Tafels op maat Webshop
Mijn account Winkelwagen Contact

Veilig betalen met iDeal GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)* Standaard verzendkosten € 5,75 (Post.nl)*

< Terug

Nieuws

Motherday!

Datum:

04 Mei 2017

Vind jij het ook ieder jaar weer lastig iets te verzinnen om je moeder mee te plezieren voor moederdag? Natuurlijk is het allemaal hartstikke commercieel, maar toch doen wij er altijd wel aan mee thuis. Het is toch ook altijd leuk om iemand te verwennen? Even wat leuks, een aardigheidje. Natuurlijk kun je voor een bos bloemen gaan van de local, maar voor wie een blijvend geschenkje wil gaan hebben wij een top 5 van onze webshoptoppers opgesteld!

NRRR 1!

Natuurlijk gaan we dan 100% voor de droogdoeken van Common Label. Een typisch moederdagcadeau, vinden wij. Deze ultra-absorberende doeken zijn een theedoek en handdoek in 1, en gebruik je hem voor je ramen, waren ze nooit eerder zo shiny! €14,95 per stuk of €59,95 voor alle 5.

 

NRRR 2!

Een olijfhouten snijplank! Pure schoonheid uit de natuur. Bijzonder getekend hout waarop je moeder een lekker hapje op kan presenteren.  €17,50.

 

NRRR 3!

Deze prachtige koffiemokken van het Deense Bitz! We love these! Stevig aardewerk in 3 kleuren, en geen 1 is helemaal hetzelfde! Heerlijk rustiek en een eyecather op je koffietafel. Per stuk €7,95 en voor een set van 9 (3 van elke kleur) voor €67,50.

 

NRRR 4!

Een leren NOTEBOOK! De hoes is opnieuw te gebruiken wanneer het boekje volgeschreven is. Deze handgemaakte hoezen van Owned By zijn van prachtig zacht zwart leer met gestanste letters op de voorkant. €34,95.

 

NRRR 5!

 

Voor de coffeelover hebben we een echte vers gebrande koffiemelange laten maken onder ons eigen label. Met eigen ogen konden we aanschouwen hoe de bonen gebrand werden in de koffiemolens. De bonen hebben notabene een Rainforest Alliance keurmerk, zodat we zeker weten dat de bonen op een milieuvriendelijke manier geoogst zijn. De volle espresso geeft een mooi crema-laagje en heeft een licht kruidige afdronk.  Natuurlijk hebben we gedacht aan een stylish verantwoord etiket voor op het aanrecht. We hebben het FIT-espresso genoemd! XL zak 1 kg: €14,50.

 Mocht je nu nog besluiteloos zijn, hebben we ook cadeaubonnen. We pakken ze steeds weer anders, maar altijd feestelijk, in! Al vanaf €10,-. Je moeder kan deze online besteden door een code in te vullen en deze zo te verzilveren.

Happy mothersday!

 

 

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie
webdevelopment: Haagen Internet