Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Nieuws

Dag lief, leuk winkeltje in Harderwijk..

Datum:

15 Februari 2016

In 2013 startten wij onze Pop-Up store in de Donkerstraat in Harderwijk. Wij hadden gepland hier 3 maanden te blijven, maar Harderwijk had behoeften, met als gevolg: wij zijn er al 3 jaar!

 

In die paar jaar zijn wij zo snel gegroeid dat we inmiddels een volwaardige meubelmakerij, en 2 verkooppunten binnen Loods5 Amersfoort hebben. En dat met ons teampje! Dennie werkt nu een jaar fulltime in de werkplaats, en Manieke is binnenkort ook een jaar in dienst.

 

Juist vanwege dit succes hebben wij besloten de winkel in Harderwijk op te zeggen. Wij gaan ons volledig inzetten op de plekken waar wij het meest succesvol zijn, namelijk Loods5, en met onze tafels die goed worden gevonden via het internet.

 

Wij zijn een jong bedrijf en genieten van de flexibiliteit van het nieuwe winkelen. De oude winkelstraat die wordt vervangen door nieuwe initiatieven en collectieven, en de kansen die het internet biedt! We zien de kansen en willen er bovenop zitten.

Helaas moeten we daardoor wel ons leuke winkeltje opzeggen. We hebben er een geweldige start mogen maken, en daarmee zijn we gaan vliegen!

Lijn M blijft verder gewoon hetzelfde maar vanaf nu moet je er een uitje van maken ;-)!

 

Wat gaan we dan nu precies doen, en waar kun je ons dan vinden?

-Iedere zaterdag zijn wij net als nu, nog steeds bij Loods5 om je te helpen met het vinden van je ideale tafel. Manieke en ik wisselen elkaar daar af. 

– Wij verwachten veel van deze geweldige nieuwe website! Plannen all-over! Samenwerken met bloggers, direct shoppen in inspiratieplaatjes en.. on top of all, een handige meubelmodule waarin je zelf een combinatie kan maken van je ideale tafel.

– Cadeaubonnen blijven onbeperkt geldig. Deze kun je besteden via de webshop. En is er wat bijzonders, dan regelen we dat buiten om! We blijven gewoon bereikbaar voor je! Nieuwe cadeaubonnen kun je straks online kopen. Deze gaan we extra leuk inpakken, het is al een cadeautje op zich!

– Meubelbestellingen gaan nu al 90% via e-mail, dit kun je dus ook gewoon blijven doen. Stel de vragen die je hebt, en wij antwoorden zo snel mogelijk. 

– We blijven super-actief op social media! Blijf ons vooral volgen, en nodig je vrienden uit. Wij houden jullie op de hoogte wat nieuw binnen is en geven je tips online! Je kunt natuurlijk ook nog steeds via een privé-berichtje je product reserveren en/of vragen stellen.

– Je kunt een afspraak met ons maken bij Loods5, van maandag t/m zaterdag. Wil je dus een speciaal advies, heb je uitgebreid vragen? Mail je gewoon even voor een afspraak. Zorgen wij dat we er zijn.

– Loods5 krijgt koopavonden vanaf 1 maart: donderdag en vrijdag tot 21.00 uur, en zaterdag wat langer open: tot 18.30 uur.

– Manieke blijft dus in dienst en zij gaat zich inzetten voor de uitstraling van de website met haar mooie productfoto’s. Dit gaat zij op donderdagmiddag en avond bij Loods5 doen, waarmee wij dus ook op dat moment de unit bemannen!

– Omdat ik nu weer flexibeler word zal ik parallel aan dit alles ook weer ruimte krijgen voor creativiteit. Je kunt dit jaar nieuwe initiatieven.. maar dat wordt vervolgd!

Verder kun je mij op alle momenten treffen, ben er nu immers ook al bijna elke dag! Even rechttrekken, aanvullen, stylen.. Dan doe je gewoon even een berichtje als je komt!

 

Laatste dag open (is ook onze startdatum): 26 maart a.s.

 

Ik hoop dat iedereen ons lekker blijft volgen en geniet van wat wij blijven bieden!

 

Hartelijke groet,

Marleen Lubbertsen, 

Lijn M – For Now

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.