Home Blog Over ons Tafels op maat Webshop
Mijn account Winkelwagen Contact

Veilig betalen met iDeal GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)* Standaard verzendkosten € 4,95 (Post.nl)*

loods 5 &

lijn m

Onze verkooppunten

Loods5 Amersfoort:

Kom je met de auto van de A1 af richting Amersfoort-Noord, is de grote witte 5 op het dak van de winkel niet te missen aan de rechterkant.  

Enter the building..

 

Lijn M by Loods5: accessoires

 

Je loopt de hal binnen, links is de roltrap naar de koffie en onze meubelunit! Maar eerst sla je rechtsaf en volg je de route.  Pak rechts je karretje en draai je om:  en daar sta je dan ,oog in oog met onze eerste unit: de accessoires!  In de hal dus, aan het raam, de middelste unit.

Hierna dan terug naar de roltrap, richting de koffie!

 

Lijn M by Loods5: meubels op maat

 

Koffie gehad bij Loods5 Lekkers? Up to unit no.2.

Verdieping 2, unit P202: hier bevinden wij ons met onze grootste unit vol tafels, andere meubels en onze befaamde wijnrekken van gerecycled pallethout.

Vanuit de horeca ga je tegenover de roltrappen de hal in, je loopt dan naar links en als je niet meer verder kan naar rechts. Je kunt ons aan je rechterhand dan niet meer missen.

 

Wil je wat informatie over de meubels die er staan? Vraag gerust het Loods5 personeel bij de infobalie vlakbij. Zij kennen veel van onze mogelijkheden. Hele bijzondere vragen gaan via een telefoontje rechtstreeks naar ons!

Wil je het liefst een directe afspraak met ons maken? Mail dan even vooraf je gaat om een moment af te spreken! In de meeste gevallen zijn wij zelf standaard op donderdag van 14.00-20.00 uur en zaterdag van 11.00-17.30 uur aanwezig. 

 

 

 

Loods5 Sliedrecht:

Kom je vanaf de A15, de Utrecht kant, neem dan de afslag Sliedrecht-West. Je rijdt rechts het industrieterrein op, naar de woonboulevard. Wederom volg je de 5 op het dak van de loods.

Binnen? Sla gelijk linksaf lángs de kassa's als je direct naar de meubelafdeling wilt. Hier staan wij niet met een extra accessoire-unit, maar een aantal van onze accessoires vindt je in onze tafel-op-maat-unit.

Lijn M by Loods5: meubels op maat

 

Je kunt met de lift of via de trap naar de 2e verdieping, volg het bordje 'horeca'. Ook hier kun je eerst even lekker koffiedrinken!

Wanneer je de horeca uitloopt, is onze unit aan het einde van dat pad aan de linkerkant! Loop dus door, tot je niet meer verder kan. Naast de roldeur van het magazijn.

 

 

 

Mocht je informatie wensen? Je kunt iemand van Loods5 vinden bij de infobalie naast de unit, of verderop in de hal om de hoek. Het personeel is ingewerkt op ons product, dus stel gerust al je vragen. Weten zij iets toch niet? Bellen ze ons!

Maak foto's om jezelf te herinneren van wat je gezien hebt. Ook ondersteunen deze bij je vragen aan ons, mocht je later nog contacten.

Veel plezier en graag tot ziens!

 

Meet the creators

Dit is míjn passie! Mij tref je aan de voorkant. Ik help je bij het uitzoeken van je ideale tafel of de perfecte styling. Mijn werk is elke dag een feestje! Jou wil ik ook deze ervaring geven door je zo goed mogelijk te helpen en je aankoop feestelijk in te pakken! Kijk lekker rond, enjoy!

Marleen

Geen moment heb ik spijt gehad van de beslissing om voltijds de werkplaats te bemannen en elke dag de mooiste massief eiken tafels te maken. Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven..

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie
webdevelopment: Haagen Internet