Home Blog Over ons Tafels op maat Webshop
Mijn account Winkelwagen Contact

Veilig betalen met iDeal GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)* Standaard verzendkosten € 4,95 (Post.nl)*

Lijn M

History

Onze historie

Hoe het begon

26 Maart 2013 zijn wij begonnen in Harderwijk met een Pop-Up winkel. De economie was ingestort en wij wilden dit moment gebruiken om te starten. Maar wel op flexibele basis! Als Pop-Up store! Alle inventaris moveable, en daarheen waar 'het' gaande was.

Het pand in Harderwijk centrum was de eerste  op de lijst, en daar ging het eigenlijk  gelijk zo goed, dat we in plaats van 3 maanden, 3 jaar zijn gebleven! Na een geweldig contract te hebben mogen sluiten met de huurbaas, waar ook onze flexibele insteek mogelijk bleek, hebben we een goedlopend bedrijf mogen starten. In 3 jaar is dat uitgebreid met een werkplaats waar we fulltime meubels op maat maken, 2 verkooppunten binnen het woonconcept Loods5 in Amersfoort opgezet hebben en inmiddels Harderwijk sluiten omdat we te drúk zijn! 
 
 

Kwaliteit

Nog steeds hechten we erg veel waarde aan flexibel werken. Loods5 is daar een perfect concept voor, en gezien de hoeveelheid aanvragen via internet is het beter op deze 2 doelen te focussen en proberen op deze manier onze capaciteit volledig te benutten. 

Waar we ons 'vroeger' vooral richtte op styling en accessoires is dit inmiddels ver uitgebreid naar kwalitatief maatwerk eiken meubels en kleine eigen productlijnen. Natuurlijk zijn we lang niet uitgewerkt, en bruisen we nog steeds van de energie en ideeen! 

Wij proberen ons bedrijf klein te houden en groot te zijn in wat we bereiken! Je volgt ons via social media waar we super actief zijn, en gaan ook aankomend jaar weer nieuwe initiatieven aanboren door weer eens lekker creatief aan de gang te gaan!

Houd je ons in de toekomst ook in de gaten?

Meet the creators

Dit is míjn passie! Mij tref je aan de voorkant. Ik help je bij het uitzoeken van je ideale tafel of de perfecte styling. Mijn werk is elke dag een feestje! Jou wil ik ook deze ervaring geven door je zo goed mogelijk te helpen en je aankoop feestelijk in te pakken! Kijk lekker rond, enjoy!

Marleen

Geen moment heb ik spijt gehad van de beslissing om voltijds de werkplaats te bemannen en elke dag de mooiste massief eiken tafels te maken. Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven..

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie
webdevelopment: Haagen Internet