Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Nieuws

Just to let you know

Datum:

17 December 2016

Paniek, je hebt nog geen kerstgeschenk voor je personeel, interieurverzorgster, moeder of lieve vriendin: no worries, het kan nog!

Inmiddels hebben we wel de kerstgeschenken wat aangepast op de website, dus heb je al eens gekeken, het zou iets kunnen afwijken. Want, natuurlijk willen wij jou geen 'nee' verkopen wanneer de paniek daar is als jij erachter komt nog wat te moeten regelen voor de kerst. Alle producten zijn nog in voorraad, maar let op.. natuurlijk loopt alles wel op het einde. Als je inmiddels toch zover bent hier te lezen.. zou ik niet langer wachten! Bestel nu je relatiegeschenken snel in de webshop, of mail ons over de mogelijkheden!

Wil je het nét even anders, een wijntje, of koffiebonen erin.. een combi van de pakketten online, let us know! Het blijft maatwerk, dus we knutselen wat moois, speciaal voor jou!

De eerste pakketten zijn al weggegeven en de reacties zijn zeer positief! Zie hier bijvoorbeeld een reactie van een klant, die wij per mail kregen:

Z'ojuist tijdens de lunch heb ik de kerstpakketten uitgereikt. En de dozen werden met enthousiasme ontvangen en uitgepakt.

Hele mooie pakketten.

Dus bedankt voor de service!

Wie weet tot volgend jaar.'

Hartstikke leuk dit! Wil jij ook leuke reacties uitlokken? Kijk dan snel naar aanbod in de shop.

Dat is dus HIER

 

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.