Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Lijn M Blog

Kantoorstyling kinderdagverblijf

Datum:

12 Januari 2019

Auteur:

Marleen Lubbertsen

894 views
0 reacties

Richting einde 2018 vroeg Cora van den Brink mij of ik 'iets' zou kunnen doen aan de ontvangstruimte/ kantoor bij locatie Pepersgoed van Kindcentrum Putten.  De ruimte was wat troosteloos door gebrek aan kleur en sfeer. Er stond niet meer dan een oude houten tafel dat als bureau diende, en een paar oude houten stoeltjes. De muren waren 'wit' , de vloer versleten antraciet geverfd hout en het plafond authentiek diep rood geverfd.  Dit paste natuurlijk niet bij de moderne uitstraling die de oude boerderij heeft gekregen met de architectonische uitbouw aan de achterkant. Het bedrijf heeft hiermee iets gemoedelijks boers, maar is toch jong en modern.

Mijn vingers gingen direct jeuken. Natuurlijk heb ik wel 10 ideeen voor de ruimte. Ik maakte een plan, en vrijwel gelijk was familie van den Brink, eigenaren van Stichting Kindcentrum Putten, eens met de eerste opzet. 

Het moest een ruimte worden die (ons) jonge ouders aan zou spreken. Het gevoel weergeven dat we met een eigentijds, ondernemend bedrijf te maken hebben met een lief karakter. Waar we ons kind met een gerust hart achter laten. We kozen voor zachte zoete kleuren op de muren en sloegen een brug naar het authentieke dieprode plafond met het kleurgebruik in accessoires en keuze van meubels. Van frisse naar diepe kleuren en rijke materialen, die het geheel wat warmer zouden maken.

De vloer werd door de schilder kaal geschuurd en hierover zouden ze een greywash aanbrengen. Toen ik mijn eigen kind kwam brengen naar Pepersgoed waren de schilders druk bezig. Ik zag dat de vloer er wel erg mooi onderuit kwam, en belde gelijk naar de opdrachtgever. We hebben daar besloten de vloer toch blank af te lakken en de houtkleur zichtbaar te laten. Het oude van de boerderij waarin het kinderdagverblijf in is gevestigd werd zo nog extra geaccentueerd.

Hieronder zie je het moodboard, wat voor en na foto's en de eindfoto's. Hopelijk vinden jullie het net zo mooi geworden als wij!

(Op de voor foto's is de vloer al kaal en op de meeste foto's zijn de muren al gesausd. )

 

 

 

Eindpresentatie:

  

www.kindcentrumputten.nl

 

 

Like Tweet

Plaats reactie



Je reactie wordt beoordeeld vóór plaatsing
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar gemaakt

Plaats reactie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.