Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Gast Blog

Passie voor doe-het-zelven

Datum:

29 Mei 2017

Auteur:

Erica Theel

2162 views
0 reacties

Welkom weer!

Hier een nieuwe gastblog van iemand die wij al een tijdje via Instagram volgen.  Het lijkt nog een vrij onbekend account, maar hóe inspirerend is de eigen stijl van Erica Theel! Het blijkt een enorme creatieveling. Hier willen wij meer van weten en vroegen Erica wat te vertellen over haar zelf en haar huis..

Erica: "Mijn passie voor wonen heeft er denk ik altijd al in gezeten. Als kind was ik al steeds mijn kamer aan het veranderen en schilderde ik met restjes verf uit mijn vaders schuur de doppen van flesjes.

 

Een tijd wilde ik architect worden, van styling of binnenhuis architectuur had ik nog nooit gehoord, maar tekenen was niet mijn sterkste punt dus ben ik voor mijn 2e liefde, het onderwijs, gegaan.

Hoewel ik erg van het onderwijs genoot merkte ik wel dat ik pas echt gelukkig was als ik met styling bezig was. Het bezoeken van woonwinkels was voor mij een uitje en ons interieur veranderde zo vaak dat vrienden het niet meer konden bijhouden. Die onrust heb ik niet meer zo heel erg, ik heb nu wel een eigen stijl  en probeer als ik iets koop dat goed voor ogen te houden.

Een aantal jaar geleden ontdekte ik de woonblogs op internet waarmee er een wereld voor me open ging. Grote inspiratie voor mij was Vosgesparis. Zij had de voor mij ideale stijl en sprak over haar masterplan, het plan waar alles in moest passen. Van haar heb ik ook het idee over de betonnen wand overgenomen.

 

Het wandje dat ik kaal gemaakt heb zit achter/boven de bank en ik kreeg het niet lekker gestyled. Een middag steken, schrapen en afbijt smeren en toen zijn we gewoon om 5 uur gestopt en hem met de resten gelaten zoals hij toen was. Je ziet nu 30 jaar verfresten/ geschiedenis op de muur en ik vind dat geweldig.

Een paar weken geleden zag ik bij de uitzending van vtwonen een doek met groot kruis op de muur en toen bedacht ik om een groot zwart kruis op de muur te schilderen. Nu is de muur een echte aandachtstrekker geworden.

Mijn inspiratie komt uit de woonbladen en van Instagram, dit platform is ideaal voor hobbyisten zoals ik.

De winkels die ik graag bezoek zijn o.a. Loods 5, Ikea, de kringloop en de Xenos. Mijn smaak is niet speciaal duur of design. Ik geef graag een eigen draai aan dingen.  De potten witte en zwarte verf staan altijd klaar en ik heb een erg handige man. Het laatste project is de pergola in de tuin, ik bedenk, mijn man bouwt, en ik schilder. Zo gaat dat bij ons.

Elke dag doe ik eigenlijk wel iets in huis dat zit er in en moet er gewoon uit, door Instagram weet ik dat ik daar niet de enige in ben."

Wil je meer zien van Erica Theel en haar inspirerende interieurfoto's?  Bekijk haar foto's dan HIER, en als je een Instagramaccount hebt (..Niet? Hoe dan?..), klik dan op volgen. Wij vinden dit één van de leukste op onze tijdlijn!

(BTW, hier heeft Erica niet om gevraagd. Zij vindt het aantal volgens niet belangrijk, maar deelt gewoon graag haar passie. Dit siert haar!  Maar we doen het lekker toch..)

 

Like Tweet

Plaats reactieJe reactie wordt beoordeeld vóór plaatsing
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar gemaakt

Plaats reactie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.