Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Gast Blog

De Grote Verbouwing - Intro

Datum:

19 Januari 2018

Auteur:

Manieke Versluis

3464 views
0 reacties

Na vijf jaar met veel plezier in een leuke patio woning in Harderwijk gewoond te hebben, werd het tijd om wat groter te gaan wonen. Mede door de wimpersalon die onze tweede en tevens laatste slaapkamer opeiste groeide we uit de woning. Ook verlangde we, vooral door onze twee honden, naar een grotere tuin. Daarnaast hadden we inmiddels ook heel wat interieurwensen verzameld en leek het ons leuk om een klushuis te kopen. Een bestaand huis zal niet snel naar onze smaak zijn. De wens was duidelijk, een huis met garage zodat we daar de salon van konden maken, een grotere tuin en het hoefde vooral geen mooie inrichting te hebben. Verder maakte het ons niet zo veel uit, was meer ook een gevoel waar we naar op zoek waren. 

Om verschillende redenen kwamen we er achter dat er niet iets voor ons was weggelegd in Harderwijk. We moesten ons zoekgebied uitbreiden *slik. Vrienden van ons wonen in Lelystad en die riepen altijd al, "kom hier gezellig heen". Ik moest er niet aan denken, wonen in Lelystad. De charme die het gezellige Harderwijk heeft, vind je niet in Lelystad.
Toch stiekem maar even kijken... Er ging een wereld voor ons open! Wat zijn de huizen in Lelystad ruim, wat hebben ze een grote tuin en bovenal wat is het betaalbaar! We vonden een huis waar we op slag verliefd op werden, vrij uitzicht, vlak bij het water, garage, ruime tuin, heerlijke kamers, 17 jaar oud, verschrikkelijke inrichting en de kleur blauw was ook een ding, maar de ruimtes waren perfect! Iets helemaal naar je eigen smaak maken, zowel binnen als buiten, leek ons geweldig! Helaas waren er net huurders in gegaan en die gingen er voorlopig niet uit. Onze zoektocht ging verder, wel in Lelystad. We hebben heel wat huizen bekeken maar we bleven maar met dat ene huis met dat mooie uitzicht in ons hoofd zitten. We bleven er zo lang mee in ons hoofd zitten dat zelfs de termijn van de huurders verstreek, het huis was weer beschikbaar! Dit was onze kans! Deze moest het worden! Na alle paparassen die bij het kopen van een huis komen kijken, kregen wij eindelijk afgelopen augustus de sleutel van ons droomhuis!! 

Het avontuur kon beginnen! Maanden verbouwen werd de planning. Met hulp van vrienden en bekenden wilden we zoveel mogelijk zelf doen.
De eerste twee weken hebben we alleen maar gesloopt, er werd een grote container voor de deur gezet en de klus kon beginnen. 

Inmiddels zijn we al geruime tijd met de opbouw van het huis bezig. Heel langzaam aan zit er een einde aan te komen. Beetje voor beetje kunnen we de ene klus na de andere klus afvinken. 

Ik neem jullie de aankomende tijd graag mee in onze verbouwingstijd, de aankopen die ik heb gedaan, de inspiratie die ik heb gebruikt, maar bovenal de resultaten die daar nu eindelijk op beginnen te volgen.

Lees en kijk je gezellig mee? 

Liefs Manieke 

Like Tweet

Plaats reactieJe reactie wordt beoordeeld vóór plaatsing
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar gemaakt

Plaats reactie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.