Home Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)* Standaard verzendkosten € 4,95 (Post.nl)*

bel of mail

Lijn M

Contact

Openingstijden van onze showrooms:

Showroom meubelmakerij in Putten

Hoge Eng Oost 19-3, Putten

Zondag - vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Wil je persoonlijk advies? Wij zijn hier zelf aanwezig.

 

UNIT P-202, bij Loods5 Amersfoort:

Euroweg 1, Vathorst

Zondag - Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.30 uur 

Bij Loods5 is het mogelijk advies te vragen over onze meubels bij de meubelbalie om de hoek van de unit. 

 

Telefoon: 06 – 23 75 52 55 

E-mail: info@lijnm.com

KvK 62828592
BTW NL854973898B01

Informatie over retouren:

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 werkdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Een beschadigd product nemen wij niet retour.De herroepingstermijn verstrijkt 14 werkdagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen.
Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail sturen via info@lijnm.com. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren, en desnoods beter te beschermen.Als door onvolledig beschermde manier van in/verpakken beschadigingen door transport ontstaan, nemen wij niet retour of wordt er in overleg een vergoeding gerekend.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u de betalingen, exclusief eventuele leveringskosten bij een bedrag onder 100 euro, voor de zending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Afgeprijsde artikelen en diensten/producten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen, zoals op maat gemaakte of speciaal voor u bestelde artikelen. 

LEES HIER MEER OVER ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN 

Meet the creators

Dit is mijn passie! Mij tref je aan de voorkant, of in je mailbox. Ik vind het prettig persoonlijk te werken en sta graag voor je klaar met het beste advies over het uitzoeken van je tafel of stoelen. Ik hou van de mooiste producten en zie ze ook graag goed gestyled bij jou thuis! Tot ziens!

Marleen

Ik maak eigenhandig jouw zelf gekozen eettafel.
Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken en te verwerken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven. Ik maak voor jou een degelijk, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App