Home Blog Over ons Tafels op maat Webshop
Mijn account Winkelwagen Contact

Veilig betalen met iDeal GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)* Standaard verzendkosten € 4,95 (Post.nl)*

bel of mail

Lijn M

Contact

Openingstijden van onze showrooms:

UNIT P-202, bij Loods5 Amersfoort:

Zondag - Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.30 uur 

UNIT SE-171, bij Loods5 Sliedrecht:

Zondag: GESLOTEN.
Maandag - Vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 18.30 uur 

Iedere eerste zondag van de maand koopzondag.

Mail ons voor een persoonlijke afspraak in de showroom!

(Zaterdag 10.30-17.00 uur is een vast moment van onze aanwezigheid in de showroom van Loods5 Amersfoort.)

Telefoon: 06 – 23 75 52 55 

E-mail: info@lijnm.com

KvK 62828592
BTW NL854973898B01

Informatie over retouren:

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 werkdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Een beschadigd product nemen wij niet retour.De herroepingstermijn verstrijkt 14 werkdagen na de dag waarop u het product in bezit heeft gekregen.
Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail sturen via info@lijnm.com. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren, en desnoods beter te beschermen.Als door onvolledig beschermde manier van in/verpakken beschadigingen door transport ontstaan, nemen wij niet retour of wordt er in overleg een vergoeding gerekend.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u de betalingen, exclusief eventuele leveringskosten bij een bedrag onder 100 euro, voor de zending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor: Afgeprijsde artikelen en diensten/producten waarvan de uitvoering met toestemming van de consument is begonnen, zoals op maat gemaakte of speciaal voor u bestelde artikelen. 

LEES HIER MEER OVER ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN 

Meet the creators

Dit is míjn passie! Mij tref je aan de voorkant. Ik help je bij het uitzoeken van je ideale tafel of de perfecte styling. Mijn werk is elke dag een feestje! Jou wil ik ook deze ervaring geven door je zo goed mogelijk te helpen en je aankoop feestelijk in te pakken! Kijk lekker rond, enjoy!

Marleen

Geen moment heb ik spijt gehad van de beslissing om voltijds de werkplaats te bemannen en elke dag de mooiste massief eiken tafels te maken. Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven..

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie
webdevelopment: Haagen Internet