Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Nieuws

Mijlpaal: onze eigen stoelenlijn!

Datum:

01 November 2017

We hebben jullie een beetje in het ongewisse gelaten.. SURPRISE! We krijgen een eigen stoelenlijn! Voor de echte opletters hebben we hier vorig jaar, einde van het jaar, ook al eens wat over gepost. De bestelling was toen al definitief, en in het begin van het maakproces, toen we ineens tegenslag kregen. De bestelling werd helaas opgehouden. De details laten we maar even voor wat het is.. elk geval: BUMMER!

Een paar maanden later hebben we hier toch een overeenstemming weten te vinden, en kunnen we nu eindelijk produceren. De bestelling had weer een GO! En inmiddels is het voor een week of 4 op zee.

Erg blij zijn we met de combinatie van 16! eetstoelen en 4 soorten loungechairs. Een hele boel als dat in de container voor je neus staat. Maar wij hebben er alle vertrouwen in. Onze verkoop van onze maatwerk tafels gaat natuurlijk super, en wat wij hierbij missen is de aanvulling van een mooie set stoelen. Passend in de stijl van de tafels, comfortabele zits voor de lange avondjes en met een eigentijds design.

Inmiddels een jaar of 3 geleden op de beurs in Parijs kwamen wij een bedrijf tegen die als partner hierin kon begeleiden . Het was nog wat te vroeg voor de onderneming en we hebben de documentatie meegenomen. Wie wat bewaard, heeft wat! Het contact is vorig jaar gelegd, en aan de hand van bestaande modellen en stoffenstalen hebbben we dan onze eigen combinatie stoelen gemaakt, en aangepast naar onze eigen wensen. Trends kunnen wel eens lijken, overal zie je weer zelfde type stoelen, maar wij hadden onze zinnen gezet op een aantal punten waar het aan moest voldoen. Frames moesten worden verbogen, stoffen worden aangepast, en de zitting moet comfort geven.

We brengen de lijn uit onder onze handelsnaam: Common Label. Een lijn waarbij wij design-getinte items uitbrengen voor in en om de keukentafel.

Helaas hebben we nog geen mooie foto's, dus jullie zullen het moeten doen met jullie fantasie ;')!

Dit is wat er komt:

4 soorten onderstellen: dunne stalen frames, mat zwart gecoat. Zonder leuningen of met een kleine leuning. Stoer, maar fijntjes. Allemaal met elkaar aan 1 tafel te combineren. Je kunt dus mixen met stoelen, of gewoon 1 model kiezen. Mix & Match!

1 zelfde zitting: in 4 verschillende 'stoffen/ gerecycled leer', in de kleuren: cognac, zwart, antraciet en een lichtgrijze betonlookachtige stof. Je kunt dus kiezen voor een set stoelen met 1 type onderstel en bijvoorbeeld 2 of 3 verschillende kleurcombinaties. Again: Mix& Match! De zittingen zijn wat boller gevuld voor langer zitcomfort, en hebben hoekige kanten, dubbel tegen elkaar aan gestikt. Een pittig én modern comfortstoeltje.

Samen dus 16 verschillende stoelen, uit voorraad leverbaar! (Zo lang de voorraad strekt natuurlijk, we moeten even inkomen..)

Daarnaast 4 soortgelijke loungechairs als wij nu verkopen, maar met een ander onderstel: een dun kruisframe in mat zwart staal. Natuurlijk ook in bovenstaande kleuren/afwerkingen.

Nog maar heel eventjes geduld, we verwachten de voorraad eind november in de haven van Rotterdam binnen, en dan hopelijk binnen een paar dagen bij ons! Jij kunt dan nog voor de kerst een nieuw setje stoelen aanschaffen én in huis hebben.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan even een mailtje naar info@lijnm.com, met je contact gegevens, en wij sturen je een update wanneer ze binnen zijn!

 

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.