Home I-Wood Tafels op maat Webshop
Over ons Contact 0

Veilig betalen met iDeal, Klarna, Paypal Verzending binnen 1-3 werkdagen GRATIS verzending vanaf € 100,- (Post.nl)*

< Terug

Nieuws

Nieuwe batch verse koffiebonenmelange: coming in!

Datum:

04 September 2017

Yummmmm, who doesn't love good coffee? Van die volle, donkere koffie met een smeuïge cremelaag die bovenop je lip achterblijft. Dat dus.. krijgen we eerdaags weer supervers gebrand binnen.

Heb je nog geen kennis gemaakt? Lees hier alvast het voorproefje en hopelijk wordt je net zo enthousiast als wij.

De fun begint bij het etiket dat we zelf ontwierpen. Wat een heerlijk beeld is het geworden! Een energieke generatie Y-er, met een frisse blik, gecombineerd met een hip zwart wit streepje voor de trendy interiorlover. We willen natuurlijk wel de zak op het aanrecht kunnen laten rondslingeren, en dat het nét lijkt dat het ook daar hoort. Dat kan dus!

Op de verpakking lees je dat de bonen 100% Arabica zijn. Dus echte pure bonen, geen blend. De smaak is vol, licht kruidig, met een zachte afdronk.

Op de zijkant van de zak koffie vind je het Rainforest Alliance keurmerk.

Duurzame koffie begint bij de teler die inzet op het behoud en verbetering van ecosystemen en biodiversiteit van de plantage, door het inzetten van natuurlijke bestrijdingsmiddelen, en door duurzaam bodemgebruik. Dit komt direct de voedselkwaliteit en veiligheid ten goede! Verantwoorde koffieproductie en de verkoop ervan schept ontwikkelingsmogelijkheden voor de gemeenschap. Ook goede sociale- en productieomstandigheden op de plantages zijn belangrijk. Het Rainforest Alliance keurmerk staat voor de samenwerking met lokale boeren en een duurzame teelt. Het controleren hiervan gebeurd door onafhankelijke bedrijven.

Voor wie nieuwsgierig is naar onze FIT-melange bonenkoffie, over een week of 2 komt de verse batch weer binnen, pre-order hier!

Like Tweet

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.